Božićna bajka u Parku prirode Učka 2013.

U prekrasnom blagdanskom ozračju Parka prirode Učka, Javna ustanova “Park prirode Učka” i Grad Opatija i ove godine organiziraju, petu po redu, manifestaciju “Božićna bajka u Parku prirode Učka” koja će se održati u Parku prirode Učka, na Poklonu.

Djed Božićnjak će i ove godine posjetiti svoju učkarsku rezidenciju i ponovno unijeti dašak prave čarobne zimske idile u ovo blagdansko doba, a svojim će dolaskom razveseliti ponajprije one najmlađe, no ništa manje ni one starije, te nas preseliti u neko drugo čarobno vrijeme i svijet!

Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, infocentar na Poklonu ponovno će zasjati u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom, prišapnuti mu svoje želje, a njihovi će se roditelji za to vrijeme moći okrijepiti uz tople napitke.

Prvoga dana svog učkarskog posjeta, 10. prosinca, Djed Božićnjak će darivati djecu koja žive na Učki, a 13., 14. i 15. prosinca Djed Božićnjak će darivati svu djecu koja te dane dođu na Poklon!

Dođite i ove godine doživjeti čaroliju predstojećih nam blagdana u Parku prirode Učka, prepunom dječjih osmijeha i razgaljenih lica! Djed Božićnjak će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim: slatkišima!

Draga djeco, povedite svoje roditelje i dođite u petak 13. prosinca od 16 do 19 sati, te subotu 14. prosinca i nedjelju 15. prosinca od 13 do 19 sati na Poklon u Park prirode Učka.

Djed Božićnjak vas očekuje!

Najavni spot možete poslušati ovdje.

 

image description

Skip to content