Božićna bajka u Parku prirode Učka 2014.

Roditelji, nonići, bake i djedovi povedite svoje mališane na Učku jer i ove nam godine dolazi sijedi bradati djedica iz Finske!!

Djed Božićnjak i ove će godine ponovno unijeti dašak prave čarobne zimske idile u ovo blagdansko doba, a svojim će dolaskom razveseliti ponajprije one najmlađe, no ništa manje ni one starije, te nas preseliti u neko drugo čarobno vrijeme i svijet!

Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, infocentar na Poklonu ponovno će zasjati u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom. On će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim – slatkišima. Roditelji će se za to vrijeme moći okrijepiti uz tople napitke te uživati u idiličnoj atmosferi božićne bajke.

U subotu i nedjelju (13. i 14. prosinca) bit će organizirana »Radionica Djeda Božićnjaka« u kojoj će najmlađi pomagati dragom Djedici u izradi božićnih ukrasa i čestitki.

U subotu s početkom u 16 sati okupljene će pjesmom u blagdansko raspoloženje uvesti duo „Alba&Leo“ , a u nedjelju opatijska glazbena grupa „4’33“.

S obzirom na redove posjetitelja proteklih godina pred kućicom Djeda Božićnjaka, a kako bi se izbjeglo čekanje u redovima, i ove će se godine prilikom dolaska na Poklon dobiti karticu s brojem te potom skratiti vrijeme u igri, zabavi te uz toplo piće, fritule, kolače…

Dođite na Učku, na Poklon, u petak 12. prosinca od 16 do 19 sati, te subotu 13. i nedjelju 14. prosinca od 13 do 19 sati!

Djed Božićnjak vas očekuje!

Bozicna_bajka_2014_vijest_web

Skip to content