Božićna bajka u Parku prirode Učka

Roditelji, nonići, bake i djedovi, tete i barbe, povedite svoje najmlađe na Učku jer i ove nam godine dolazi sijedi, bradati djedica iz Finske!!

Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, infocentar na Poklonu ponovno će zasjati u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom.

On će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim – slatkišima.

Kako bi dječici upotpunili vrijeme dok čekaju svoj red za ulazak kod Djeda Božićnjaka, organizirana će biti »Radionica Djeda Božićnjaka« u kojoj će najmlađi izrađivati božićne ukrase, čestitke te pisati pisma s božićnim željama.

Također u malom božićnom kinu prikazivat će se crtani filmovi božićne tematike.

Roditelji i dječica moći će se okrijepiti uz tople napitke, fritule, palačinke, kolače, domaće kobasice te uživati u idiličnoj atmosferi božićne bajke.

 

Kako bi se izbjeglo čekanje u redovima pred kućicom Djeda Božićnjaka i ove će se godine prilikom dolaska na Poklon dobiti karticu s brojem, a koja će se podignuti na štandu Parka prirode Učka. Ujedno će se na štandu Parka prirode Učka moći kupiti i prigodni božićni pokloni za djecu.

 

Dođite na Učku, na Poklon, u petak 11. prosinca od 16 do 19 sati, te subotu 12. i nedjelju 13. prosinca od 13 do 19 sati!

Djed Božićnjak vas očekuje!

image description

Skip to content