ODRŽANA 10. BOŽIĆNA BAJKA U PARKU PRIRODE UČKA

Djed Božićnjak je u četvrtak 13. prosinca s dalekog i hladnog sjevera došao u kočiji i s pratnjom na našu Učku. Glazbeni doček s dobrodošlicom  priredila su mu djeca iz zborova glazbene škole „Mirković”, a pozdravili su ga i ravnatelj Parka prirode Učka, Egon Vasilić, zamjenica gradonačelnika Opatije Vera Aničić i direktorica TZ Grada Opatije, Suzi Petričić.  U svojem blagdanski urešenom domu na Poklonu, Djed Božićnjak primio je odmah nakon dolaska djecu koja žive na Učki, najmlađe članove Športskog ribolovnog kluba „Zubatac” kao i djecu iz općine Lupoglav.

Od petka 14. prosinca do nedjelje 16. prosinca, Djed se susreo i sa svom drugom djecom koja su ga došla vidjeti iz Primorsko-goranske i Istarske županije kako bi mu izrazila svoju Božićnu želju te ih je darivao svojom šaljivom mudrošću i šarenim bonbonima. Ugostiteljska ponuda prigodnih slastica i veselo raspoloženje upotpunili su obiteljski ugođaj u blagdanski okićenom prostoru na prijevoju Poklon.

Izvor: Foto Kurti, Opatija

Organizator: Javna ustanova Park prirode Učka sufinanciranim sredstvima proračuna Grada Opatije, Primorsko-goranske županije i Turističke zajednica Grada Opatije