ODRŽANA 8. BOŽIĆNA BAJKA U PARKU PRIRODE UČKA

 

Osma po redu „Božićna bajka” uspješno je održana na prijevoju Poklon od 15. do 18. prosinca 2016. godine.

Djed Božićnjak opet je stigao iz daleke i hladne Laponije u svoj primorski dom na Učki. Razveselivši djecu, boravio je s nama četiri dana, tijekom kojih je primio i darovao svih koji su mu prišli izraziti svoje Božićne želje. Dočekao ga je raspjevani mali zbor glazbene škole Ino Mirković, a posjetili su ga i djeca koja žive na Učki, mali vatrogasci iz DVD Opatija, mali ribari iz lovranskoga kluba Zubatac, djeca iz općine Lupoglav te brojna druga djeca koja su s raznih strana bila pristigla na Poklon. Zabava je obuhvatila i dječje kino, Božićnu plesnu radionicu kao i kreativnu izradu čestitki kojima su djeca okitila bor.

Djed Božićnjak donio je i pregršt poljubaca i zagrljaja za mame i tate, zaduživši njihovu djecu da im ih uruče. U blagdanskomu ozračju, posjetitelji su uživali u slasticama i napitcima prigodne ugostiteljske ponude.

 

Organizator: Javna ustanova Park prirode Učka sufinanciranim sredstvima proračuna Grada Opatije, Primorsko-goranske županije i Turističke zajednica Grada Opatije

 

Skip to content